Incassobureau offerte

Incassobureau offerte

Het is niet mogelijk om ieder incassobureau de opdracht te geven voor het innen van schulden. Op het eerste gezicht lijkt het misschien eenvoudig om een incassobureau in te schakelen, maar er zijn verschillende dingen waar u aan moet denken. Ieder incassobureau heeft een specialisatie en neemt niet alle opdrachten aan. Hou er rekening mee dat u afgewezen kunt worden door een bureau. Wellicht heeft u een dienst of product geleverd en wilt u het openstaande bedrag laten innen door derden. Het incassobureau van uw keuze wijst uw zaak misschien af, maar een ander bureau helpt u graag verder.

Verschillende fases in het incassoproces

Naast de specialisatie van een kantoor, is het van belang dat u de mogelijkheden van het incassobedrijf bekijkt. Bij het innen van openstaande gelden heeft u de optie om opdracht te geven tot incasseren, maar er kan ook voor een minnelijke fase gekozen worden. Als er een minnelijke fase loopt krijgt de debiteur alsnog de tijd om te betalen zonder dat daar de kosten van een gerechtelijke procedure bijkomen. De kosten van de deurwaarder zijn altijd voor de debiteur. Mocht deze niet tot een betaling overgaan dan zal na deze stap het incassobureau direct overgaan tot het vorderen van de schuld door middel van een proces. Bedenk van te voren goed of u een gerechtelijke procedure aan wilt gaan met de schuldenaar. Een rechter kan hem in het gelijk stellen en de kosten zijn in dat geval voor u. Proceskosten zijn hoog, in bepaalde zaken is het bedrag dat u wilt innen zelfs lager dan de kosten van een proces. Zorg er altijd voor dat u het dossier van uw zaak compleet aanvult met genoeg bewijzen wanneer u op deze manier wilt incasseren.

Offerte aanvragen

Zoals u kunt zien, komt er heel wat bij kijken als u een incassobureau in de arm neemt. Door een offerte aan te vragen vindt u eenvoudig een kantoor dat aan uw eisen voldoet. Vul het offerte formulier in en u ontvangt meerdere offertes van bureaus die aansluiten bij uw situatie. Laat het vorderen van uw gelden over aan een passend kantoor, het moet immers meteen goed gebeuren. Dit is voor u en de debiteur het voordeligst. Nadat u het formulier inzendt, ontvangt u spoedig de offerte.

Offerte aanvragen incassobureau
 
Geef wanbetalers geen kans en doe je voordeel met de bovenstaande tips. Professionele hulp nodig van een incassobureau? Neem dan eens contact met ons op!
Offerte aanvragen

Advies aanvragen

U ontvangt maximaal 5 offertes

Ik beschik over schriftelijk bewijs van de vordering: (*)


Ik heb de debiteur reeds een herinnering gestuurd: (*) 

Comments are closed.