incasso, deurwaarder offerte

Vergelijk prijzen van meerdere incassobureaus
Vergelijk via onze site op eenvoudige wijze meerdere incassobureaus en deurwaarders

Incassobureau Zwolle

Zoekt u een incassobureau, gerechtsdeurwaarder of deurwaarder in Zwolle en omgeving? Laat u dan bijstaand door Incassobureau Pro. Hier kunt u vrijblijvend en kosteloos diverse offertes aanvragen en de voor uw situatie beste deal kiezen. Aarzel dus niet langer en dien een aanvraag in, u ontvangt dan zo snel mogelijk offertes van diverse incassobureaus.

Werkwijze van een incassobureau

Wanneer u contact opneemt met een incassobureau uit Zwolle, voor het starten van een incassotraject, dan zal er eerst een intakegesprek plaatsvinden. In het gesprek wordt gekeken of het inderdaad nodig is om een incasso procedure in te zetten, of dat dit nog niet mogelijk is. Er moet bijvoorbeeld een bepaalde tijd verlopen zijn waarin het uitstaande bedrag niet is betaald, voordat een incassobureau dit over mag nemen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Wij informeren u met alle plezier.

Voor bedrijven en particulieren

Hoewel meer dan 75% van de zaken van een incassobureau worden afgehandeld voor grote bedrijven, is het ook een optie om als particulier een incassobureau in te schakelen. Dit kan bijvoorbeeld wanneer u als particulier een woning onderverhuurd, of als u anderzijds een contract hebt over geleverde diensten of leningen. Voordat er een incasso procedure kan worden gestart, is het wel noodzakelijk om een schriftelijk bewijs te hebben van de lening, en een openstaande factuur. Wij helpen u dan graag verder.

Hoe verloopt het incassotraject?

Als een incassotraject wordt ingezet, dan begint dit met het versturen van een laatste aanmaning en herinnering per mail of telefoon. Wanneer dit niet het gewenste resultaat biedt, dan kan er worden begonnen met een minnelijke (buitengerechtelijke) incassoprocedure. Dit is een procedure waarbij nog geen dwangmiddelen en een gerechtsdeurwaarder worden ingezet, maar waarbij het incassobureau wel extra incassokosten mag rekenen. Een laatste stap is het starten van een juridische procedure. Dit heeft direct de inzet van een deurwaarder tot gevolg.

Kosteloos adviesgesprek

Een lang openstaande debiteurenpost zorgt voor spanningen. U maakt zich zorgen of u rekening wel betaald zal worden en zeker in een economische tijd zoals deze. Schuif deze zorg van u af en schakel Incassobureau Pro in. De bij hun aangesloten deurwaarders en incassobureaus in Zwolle zullen u helpen met de incasso. Blijft resultaat uit? Dan ontvangt u geen rekening. Er wordt namelijk gewerkt volgens de no cure no pay regeling. Ook ontvangt u zodra u uw aanvraag heeft ingediend verschillende aanbiedingen zodat u zelf hieruit de voor uw meest passende aanbieding kunt kiezen.

Offertes aanvragen

Naam: (*)

Bedrijfsnaam:

Uw emailadres: (*)

Telefoonnummer: (*)

Adres: (*)

Postcode: (*)

Plaats: (*)


 
 
”Enige tijd geleden hebben wij een deurwaarder ingeschakeld voor onze incasso zaken, wat een opluchting! Omdat we hoge kosten wilden vermijden hebben we eerst een offerte aangevraagd bij Incassobureau Pro, zo hebben we een geschikte deurwaarder uit Zwolle gevonden die werkt volgens de no cure no pay regeling. Prettig geholpen.” F. Van Zijl – Zwolle.

 
 
gerechtelijke incasso Zwolle
incassobureau Zwolle
 

Gerechtelijke en minnelijke incasso

U ziet dat er zowel een gerechtelijke als een buitengerechtelijke incasso is. Wanneer u als klant contact opneemt met een incassobureau in Zwolle, dan geeft u hen vrijwel altijd het recht om het minnelijke proces te starten. Het beginnen van een juridische procedure zal vervolgens in overleg met u worden gedaan. Het is mogelijk om op dit punt de incassoprocedure te stoppen wanneer u de klantenrelatie wilt behouden, of u geen behoefte heeft aan eventuele extra kosten die op uw eigen rekening komen.

Focus op rendement

Ons incassobureau is gefocust op rendement. Het gaat dan niet alleen om financieel rendement, maar ook om sociaal rendement. Het bereiken van beide is gelegen in het zo lang mogelijk afhouden van een gerechtelijk proces. Dit betekent het voorkomen van dwangmiddelen via een deurwaarder zoals loonbeslag en beslaglegging op de inboedel en het voorkomen van incassokosten die op de rekening van de schuldeiser komen. Wilt u meer weten over onze werkwijze en de focus op rendement? Wij informeren u met alle plezier.

 

Gerechtsdeurwaarder Zwolle

Heeft u een gerechtsdeurwaarder of een deurwaarder nodig voor uw incasso? Er is namelijk een belangrijk verschil tussen deze twee; een gerechtsdeurwaarder voert de wet uit en is een openbare ambtenaar en kan dus juridische maatregelen inzetten, een deurwaarder heeft deze optie niet. Heeft u vragen over het traject dat een gerechtsdeurwaarder volgt? Wij informeren u graag.

Uw goede klantrelatie blijft in stand

Uit onderzoek is gebleken dat ongeveer 10% van de rekeningen door debiteuren niet op tijd betaald wordt. Met het innen van het overige deel kan Incassobureau Pro u bijstaan. Schakel nu via hen een incassospecialist uit Zwolle in. Dit zijn gekwalificeerde en professionele werknemers die voor u het geld zullen innen zonder uw klantenrelatie in gevaar te brengen.

 

no-cure no-pay werkwijze
debiteurenbeheer Zwolle
 

No cure, no pay

Menig incassobureau uit Zwolle werkt tegenwoordig op basis van het no cure no pay principe. Dit betekent dat de schuldeiser pas hoeft te betalen voor de geleverde diensten wanneer deze het gewenste resultaat hebben behaald. Het no cure no pay principe heeft vele voordelen, mits de afspraken over incassokosten en eventuele additionele kosten duidelijk zijn. Overleg daarom altijd goed met uw incassobureau over de te maken afspraken en voorkom dat er op de lange termijn problemen ontstaan. Wij zijn u graag van dienst!

Debiteurenbeheer

Bent u de eigenaar van uw eigen bedrijf? En bent u de laatste tijd eigenlijk alleen nog maar bezig met het afhandelen van financiële zaken in plaats van het eigenlijke werk? Het is een optie om een incassobureau in te schakelen voor het debiteurenbeheer. Dit betekent dat wij voor u facturen maken en versturen, de betalingen bijhouden en het klantenbestand up to date houden. Met het overdragen van het debiteurenbeheer weet u zeker dat de financiële kant van uw bedrijf in goede handen is.

 

Wet incasso kosten (WIK)

Om te voorkomen dat sommige incassobureaus extreem hoge prijzen rekenen, is het werk van een incassobureau aan richtlijnen gebonden. Een aantal van deze richtlijnen zijn vastgelegd in de Wet Incasso Kosten. Deze wet bevat onder andere regels over de hoogte van incassokosten, afhankelijk van het bedrag dat gevorderd wordt. In 2012 zijn deze regelingen het laatst herzien. Wilt u weten wat de exacte regels zijn? De wet is online op diverse website in te zien. Desgewenst kunnen wij u hierover eveneens meer informatie geven.

Loonbeslag

De inzet van een deurwaarder brengt ook de mogelijkheid van verschillende dwangmiddelen met zich mee. Zo heeft een gerechtsdeurwaarder het recht om het loon of de uitkering van de schuldenaar in beslag te nemen. Dit zogeheten loonbeslag zal de deurwaarder rechtstreeks bij de werkgever of uitkerende instantie in Zwolle uitvoeren, zodat de schuldenaar niet bij het geld kan en een deel van de schuld al kan worden afbetaald. Een loonbeslag kan zowel executoriaal als conservatoir worden uitgevoerd, afhankelijk van de situatie.

 


Beslaglegging inboedel

Een tweede dwangmiddel waar de gerechtsdeurwaarder gebruik van kan maken is de beslaglegging op de inboedel. Dit gaat dan om een beslaglegging op alle eigendommen behalve bedden en beddengoed, de kleren die men aanheeft en voldoende eten en drinken voor een maand. Dit betekent dat een koelkast wel mag worden ingenomen, maar de inhoud hiervan niet. Het is aan ambachtslieden bovendien toegestaan om hun gereedschappen te houden. De regels voor beslaglegging staan sinds 1838 vast, en worden uitgebreid met diverse wetten zoals de WMO-voorzieningen.

Beslagvrije voet

In het Nederlandse recht hebben schuldenaren tevens enkele rechten, die worden verzameld onder de term beslagvrije voet. De beslagvrije voet is het bedrag dat de schuldenaar mag houden om in zijn levensonderhoud te voorzien. Dit betekent dat hij hiervan de huur, de ziektekostenverzekering en eten en drinken moet betalen. De exacte hoogte van dit bedrag is afhankelijk van verschillende factoren. Zo is onder andere de gezinssituatie hierop van invloed, en ook het inkomstenpatroon van de levenspartner.

wik
 


Incassobureau Zwolle offerte aanvragen

Landelijk netwerk

Incassobureau Pro beheert een landelijk netwerk van incassospecialisten die voor u klaar staan om u van dienst te zijn. In de loop der jaren is ons netwerk behoorlijk gegroeid. Wij zijn niet alleen werkzaam in Zwolle, maar op meer dan 300 locaties door het gehele land. Dit biedt u het voordeel dat wij ons altijd bij u in de buurt bevinden. De gelieerde incassobureaus staan voor u klaar. Alle bedrijven verstaan hun vak goed, door ruime ervaring weten wij als geen ander hoe we maximale druk op uw debiteur zetten. Tegelijkertijd zorgen we ervoor dat uw klantrelatie hier niet onder lijdt. Onderstaand een overzicht van de provincies waarin wij actief zijn.

Drenthe

Flevoland

Friesland

Gelderland

Groningen

Limburg

Noord-Brabant

Noord-Holland

Overijssel

Utrecht

Zeeland

Zuid-Holland

Werkwijze

U heeft de diensten of goederen geleverd, maar u ontvangt ondanks diverse sommaties geen betaling van uw klant. Op zulke momenten is het goed dat u Incassobureau Pro kent. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met een incasso specialist uit Zwolle of omgeving. Het aanvragen van een offerte is eenvoudig en binnen enkele minuten geregeld.

De eerste stap neemt u door in het contactformulier een omschrijving te geven van de situatie, daarna vult u alle gegevens aan in het formulier. Na ontvangst zorgen wij ervoor dat uw aanvraag bij diverse bureaus terecht komt (maximaal 5).

De tweede stap bestaat uit het vergelijken van de offertes die u ontvangt. Kijk ook goed naar de werkwijze en referenties van de incassobureaus om tot een goede keuze te komen.

Stap drie bestaat uit het maken van een keuze en het uit handen geven van uw opdracht. Bevalt het aanbod u niet? Dan bent u nergens tot verplicht, uw aanvraag is geheel vrijblijvend en kosteloos.

Vestigingen

Zoals u wellicht heeft gelezen werken de gelieerde incasso experts vanuit meer dan 300 vestigingen in het gehele land. Ieder incassobureau heeft gekwalificeerd personeel in dienst die in het bezit zijn van de juiste diploma’s en in de loop der jaren veel ervaring hebben opgedaan. Onderling wordt er kennis uitgewisseld zodat er op ieder vraagstuk een passend antwoord kan worden gegeven. Onderstaand een overzicht van de plaatsen waaruit wij het afgelopen jaar de meeste aanvragen hebben behandeld. Zoals u ziet staan wij overal voor u klaar!

Almelo

Borne

Deventer

Enschede

Haaksbergen

Hardenberg

Hengelo

Kampen

Nijverdal

Oldenzaal

Raalte

Rijssen

Steenwijk

Wierden

Zwolle

Missie

Incassobureau Pro is een landelijk opererend netwerk van ervaren gerechtsdeurwaarders en incassokantoren met een opvallend hoog rendement. Door onze omvang en expertise garanderen wij een hoogwaardige maar persoonlijke dienstverlening.

Comments are closed.