Incassobureau offerte aanvragen

Op zoek naar een vakkundig incassobureau?
Vergelijk via onze site op eenvoudige wijze meerdere incassobureaus en deurwaarders

Incassobureau Zwolle

Bent u op zoek naar een goede deurwaarder in Zwolle? Hiervoor hoeft u niet lang te zoeken, want Incassobureau Pro werkt samen met de beste specialisten bij u in de buurt. Ieder aangesloten incassobureau hanteert de hoogste standaarden wat betreft het innen van een incasso. Op deze wijze geniet u als ondernemer van rekeningen die wél betaald worden. De minnelijke- of gerechtsdeurwaarder staat voor u klaar en als het resultaat niet gewenst is, betaalt u niets.

Werkwijze van een incassobureau

Wanneer u contact opneemt met een incassobureau dan zal er altijd eerst met u in gesprek worden gegaan om te kijken of het noodzakelijk is dat u hulp ondervangt bij een incassotraject. Zo kan een incassobureau u pas helpen wanneer u een schuldenaar al een eerste aanmaning heeft gegeven en de kans om dit bedrag te bepalen. Vervolgens zal het bureau de incasso opdracht aannemen en een traject met u ingaan dat past binnen de regels van de Wet Incasso Kosten.

Voor bedrijven en particulieren

Veel mensen denken dat het niet mogelijk is om als particulier een incasso traject te starten. Er is echter geen wettelijke restrictie op het inzetten van een incassobureau. Bent u als particulier de verhuurder van een studentenwoning, of hebt u geld geleend aan een vriend (en hebt u hier bewijs van?), dan kunt u ons vragen de incasso voor u te regelen. Neem contact op met ons bedrijf in Zwolle via het contactformulier. Wij zijn u met alle plezier van dienst.

Hoe verloopt het incassotraject?

Een incassotraject heeft verschillende fasen. Het begint met het versturen van een laatste aanmaning, waarbij geen extra incassokosten komen kijken. Reageert de debiteur niet? Dan zal het minnelijke (of buitengerechtelijke) incassoproces worden gestart. Het incassobureau maakt vanaf dit moment een dossier aan, en zal ook extra kosten in rekening brengen. Heeft het buitengerechtelijke proces geen resultaat? Dan kan ook nog een gerechtelijk traject worden ingezet. Dit moet de benadeelde in de situatie zelf bepalen, omdat het eventueel extra kosten met zich meebrengt.

Kosteloos adviesgesprek

Bent u geïnteresseerd in deze service, dan kan u contact opnemen via het contactformulier. Wij zorgen er vervolgens voor dat u offertes ontvangt van vijf partijen in Zwolle. Door te vergelijken bespaart u op de totale kosten voor een deurwaarder. Van ieder incassobureau in Zwolle kunt u vervolgens een kosteloos adviesgesprek aanvragen.

Offertes vergelijken

U ontvangt maximaal 5 offertes

Ik beschik over schriftelijk bewijs van de vordering: (*)


Ik heb de debiteur reeds een herinnering gestuurd: (*) 
 
“Na diverse aanmaningen te hebben verstuurd bleef een klant maar niet betalen. Uiteindelijk een opdracht uitgezet via Incassobureau Pro. Het traject is inmiddels succesvol afgerond. We zijn dan ook zeer te spreken over deze service!” L. Veen – Zwolle.
 
 
gerechtelijke incasso opdracht
gerechtsdeurwaarder Zwolle
 

Gerechtelijke en minnelijke incasso

U kunt kiezen voor zowel een minnelijke als een rechtsaanpak. Bij die eerstgenoemde benadering staat centraal dat op een vriendelijke, klantgerechte wijze gezocht wordt naar een oplossing voor uw financiële probleem. Het incassobureau benadert de debiteuren zonder dat er sprake zal zijn van beslaglegging of juridische werkzaamheden. In het geval dat wij een gerechtsdeurwaarder moeten sturen voor de incasso, schakelen we wél het gerecht in. Dit is minder goed voor de band tussen debiteur en opdrachtgever, en het is daarom ook een uiterste optie.

No cure, no pay

Wij werken volgens een zogeheten zo cure, no pay-methode. Dat houdt in dat u niets hoeft te betalen indien de deurwaarder niet zorgt voor het beoogde effect. Wij staan er vanzelfsprekend voor in dat een incasso succesvol wordt geheven, maar mocht dit niet het geval blijken op het einde van de rit, dan zorgen wij ervoor dat de deurwaarder u geen geld kost. Zo garanderen we de veiligheid van het opereren met een gerechtsdeurwaarder of incassobureau, en kunt u vrijblijvend gebruik maken van ons kwaliteitswerk en betaalt u alleen als onze diensten toereikend zijn gebleken.

 

Focus op rendement

Wij begrijpen dat u geen extra geld kwijt wilt zijn aan de incasso van achterstallige bedragen. Hoewel wij niet kunnen garanderen dat u geen enkele kosten heeft door het incassotraject, zijn wij wel gericht op het behalen van een zo hoog mogelijk rendement. Dit betekent dat wij onze focus leggen op het behalen van resultaten uit de minnelijke incasso, waarbij er geen deurwaarder hoef te worden ingezet. Doordat de gerechtelijke procedure met gerechtsdeurwaarder wordt voorkomen, bespaart u aanzienlijk in de kosten.

Uw goede klantrelatie blijft in stand

Door tijdens het proces bij de minnelijke incasso te blijven, zorgt u niet alleen voor een hoger rendement, maar behoudt u tevens de klantrelatie enigszins. Uw klanten zullen hierdoor niet in de schuldsanering terechtkomen, en dat zal u in dank worden afgenomen. Daarnaast scheelt het inzetten van het incassobureau uit Zwolle ook in de klantrelatie, doordat zij niet direct met u worden geconfronteerd tijdens de situatie. Zo kunt u na het proces op dezelfde voet verder gaan, mits u dit natuurlijk wilt.

 

beslaglegging Zwolle
loonbeslag Zwolle
 

Gerechtsdeurwaarder Zwolle

Lukt het u en uw klant niet om er via de reguliere weg uit te komen, dan kan een gerechtsdeurwaarder uitkomst bieden. Deze deurwaarder beschikt namelijk over juridische middelen om de debiteur zijn incasso te laten voldoen. Hij of zij voert de wet uit en is dan ook ambtenaar. Kortom: u heeft een poot om op te staan!

Debiteurenbeheer

Voorkomen is altijd beter dan genezen, en daarom raden wij u ook aan te werken met een handig debiteurenbeheer. Ons incassobureau zorgt er dan voor dat iedere incasso tijdig geïnd wordt en wij nemen u het werk graag uit handen. Zo voorkomt u dat een deurwaarder of zelfs een gerechtsdeurwaarder nodig zal zijn.

 

Wet incasso kosten (WIK)

De Wet incasso kosten is een wet die de regels aangeeft waaraan elk incassobureau uit Zwolle zich moet houden. Regels die hier onder andere instaan gaan over het maximale bedrag dat het bureau mag rekenen voor de incasso en de voorwaarden voor het afhandelen van een incassoproces met een deurwaarder of gerechtsdeurwaarder. Bent u benieuwd naar de inhoud van de Wet Incasso Kosten en hoe deze van toepassing is op uw situaties? De wet is online op diverse websites te vinden.

Loonbeslag

Eén van de termen die vaak wordt toegepast bij incasso situaties is de term loonbeslag. Wanneer er sprake is van loonbeslag dan zal een deurwaarder namens de schuldeiser beslag leggen op het salaris of de uitkering van de schuldenaar. Dit loonbeslag wordt direct bij de uitkeerder of werkgever aangevraagd, zodat de schuldenaar hier niet meer bij kan. De deurwaarder kan hiervoor zowel executoriaal of conservatoir beslag leggen. In de eerste situatie is door de rechter al een vonnis gegeven over de beslaglegging.

 


Beslaglegging inboedel

Wanneer het loonbeslag niet toereikend is, dan kan er door de deurwaarder of gerechtsdeurwaarder ook over worden gegaan op de beslaglegging van de inboedel. De regels hiervoor staan al sinds 1838 vast voor Nederland, en worden uitgebreid met diverse regels zoals de WMO-voorzieningen. Uitgezonderd van de beslaglegging zijn bed en beddengoed, de kleren die men aanheeft, eten en drinken voor een maand en eventuele gereedschappen van een ambachtsman die hij nodig heeft voor zijn werkzaamheden. Meer weten? Wij informeren u graag verder.

Beslagvrije voet

De debiteur is niet geheel zonder rechten. Eén van deze rechten staat bekend als de beslagvrije voet. De beslagvrije voet is het bedrag dat de deurwaarder niet mag innen, in verband met het levensonderhoud van de schuldenaar. Binnen dit bedrag vallen onder andere de ziektekostenverzekering, huur en het maandelijkse eten en drinken. Dit is uiteraard wel een minimumbedrag. Het bepalen van de beslagvrije voet wordt gedaan door de deurwaarder die hiervoor informatie verzameld bij de werkgever van de debiteur.

wik Zwolle
 


Incassobureau Zwolle offerte

Landelijk netwerk

Incassobureau Pro bestaat uit een netwerk van diverse erkende incassobureaus door het gehele land. Dit biedt u het voordeel dat wij al uw incassozaken voor u uit handen kunnen nemen. Wij zijn klein begonnen en hebben ons netwerk in de loop der jaren behoorlijk uitgebreid met gerenommeerde en bevlogen incasso specialisten. Wij werken niet louter in Zwolle, maar zijn operatief vanaf meer dan 300 locaties door het gehele land. Hierdoor bevinden wij ons dus altijd bij u in de buurt, in iedere provincie staat ons team voor u klaar.

Drenthe

Flevoland

Friesland

Gelderland

Groningen

Limburg

Noord-Brabant

Noord-Holland

Overijssel

Utrecht

Zeeland

Zuid-Holland

Werkwijze

De meeste bedrijven komen bij ons terecht omdat er diensten of goederen zijn geleverd maar er niet wordt betaald, ondanks dat er meerdere sommaties zijn verstuurd. Op zo’n moment is het zaak om adequaat te handelen en is het verstandig om een Incassobureau in te schakelen. In de onderstaande drie stappen leest u wat u van onze dienstverlening mag verwachten.

  • 1. Vraag een gratis en zonder verplichtingen een offerte aan door het contactformulier op deze pagina in te vullen. Geef een zo volledig mogelijke omschrijving van de te verrichten werkzaamheden.
  • 2. Vergelijk incassobureaus. Na uw aanvraag zorgen wij voor een verdere afhandeling, u ontvangt spoedig diverse aanbiedingen van incasso experts uit Zwolle en omgeving.
  • 3. Een keuze maken. Kies voor de beste aanbieding en bespaar tot 35% op uw investering. Na uw goedkeuring nemen wij het incassotraject u volledig uit handen.

Indien de aanbiedingen niet naar tevredenheid zijn dan bent u vrij om te doen en te laten wat u wilt met de offertes. De service is geheel kosteloos en vrijblijvend.

Vestigingen

Een van de redenen waarom wij u snel van dienst zijn is dat wij actief zijn vanaf meer dan 300 vestigingen door het gehele land. Wij zijn niet alleen in Zwolle actief, maar in de gehele provincie. Onderstaand een overzicht van de plaatsen bij u uit de provincie waar de gelieerde incasso specialist de meeste opdrachten uitvoert.

Almelo

Borne

Deventer

Enschede

Haaksbergen

Hardenberg

Hengelo

Kampen

Nijverdal

Oldenzaal

Raalte

Rijssen

Steenwijk

Wierden

Zwolle

Missie

Incassobureau Pro is een landelijk opererend netwerk van ervaren gerechtsdeurwaarders en incassokantoren met een opvallend hoog rendement. Door onze omvang en expertise garanderen wij een hoogwaardige maar persoonlijke dienstverlening.

Comments are closed.