incasso offerte

Vergelijk prijzen van meerdere incassobureaus
Vergelijk via onze site op eenvoudige wijze meerdere incassobureaus en deurwaarders

Incassobureau Zwolle

Op zoek naar een incassobureau in Zwolle en omgeving? Dan bent u bij Incassobureau Pro aan het juiste adres. Dien bij ons een aanvraag in en wij zorgen ervoor dat u in een mum van tijd meerdere offertes ontvangt en dit geheel kosteloos en vrijblijvend.

Werkwijze van een incassobureau

Wanneer u contact opneemt met een incassobureau in Zwolle voor het starten van een incassotraject, dan zal er over het algemeen eerste een intakegesprek worden gehouden. In dit gesprek wordt er onder andere gekeken naar de huidige situatie en of het daadwerkelijk nodig is om een incasso procedure te starten. Wanneer een incassotraject gewenst is, dan zullen wij met u afspraken maken over de handelingen die wij mogen uitvoeren en wanneer wij eerst met u moeten overleggen voordat we verdergaan met de incasso.

Voor bedrijven en particulieren

Menig incassobureau heeft zich gespecialiseerd in het bijstaan van grote bedrijven in hun facturatie en de incasso. Het is echter ook mogelijk om als particulier een incasso procedure te starten. Voorbeelden hiervan zijn personen die een huis onder verhuren of wanneer er anderzijds een geldig contract bestaat over financiën en geleverde diensten. Wij kunnen pas een incassotraject starten wanneer er sprake is van een factuur en voldoende bewijsmateriaal. Via het webformulier kunt u hierover meer informatie opvragen, wij helpen u graag.

Hoe verloopt het incassotraject?

Het verloop van een incassotraject is aan verschillende richtlijnen gebonden. Zo moet een incassobureau uit Zwolle beginnen met het versturen van een laatste aanmaning en een herinnering per mail of telefoon, waarbij de schuldenaar geen extra incassokosten hoeft te betalen. Wanneer het openstaande bedrag hierna binnen twee weken nog steeds niet voldaan wordt, dan kan een buitengerechtelijke procedure worden gestart. Vanaf dit moment heeft het incassobureau het recht om extra kosten te rekenen. Een eventuele derde fase is de gerechtelijke of juridische incasso.

Kosteloos adviesgesprek

Heeft uw bedrijf veel openstaande debiteuren? Schakel dan een specialist in uit de omgeving Zwolle. Het innen van openstaande vorderingen is hun dagelijks werk en bovendien zal de debiteur eerder geneigd zijn tot betalen over te gaan, het levert net dat beetje extra druk. U kan er ervoor kiezen om een incassobureau of deurwaarder eenmalig in te schakelen. In geval van meerdere incasso zaken is het ook mogelijk om een contract af te sluiten.

Offertes aanvragen

Naam: (*)

Bedrijfsnaam:

Uw emailadres: (*)

Telefoonnummer: (*)

Adres: (*)

Postcode: (*)

Plaats: (*)


 
 
”Ons bedrijf kampte met een groot openstaand bedrag bij een debiteur. Kosteloos hebben we toen gebruik gemaakt van Incassobureau Pro. Na het kiezen van de voor onze situatie beste offerte kwamen we bij een prima deurwaarder uit; de openstaande incasso kwam al snel binnen.” C. de Vries – Zwolle.
 
 
minnelijke incasso Zwolle
deurwaarder inschakelen Zwolle
 

Gerechtelijke en minnelijke incasso

Regelmatig krijgen wij van onze cliënten uit Zwolle de vraag wat het verschil is tussen een gerechtelijke en minnelijke incasso. Dit is relatief eenvoudig: bij een minnelijk incassoproces zal er nog geen gerechtsdeurwaarder of rechter worden ingezet. Het is een poging om de klantrelaties te behouden en dwangmiddelen te voorkomen. Een gerechtelijke incasso heeft direct de inzet van een deurwaarder en gerechtelijke uitspraken tot gevolg. Het is aan de klant of deze wil overgaan tot een juridische procedure met gerechtsdeurwaarder.

Focus op rendement

Ons incassobureau uit Zwolle richt zich op zowel sociaal als financieel rendement. Dit betekent onder andere dat wij altijd proberen om bij de minnelijke incasso te blijven, aangezien dit in de meeste gevallen geen extra kosten met zich meebrengt voor de schuldeiser. Daarnaast is ook het sociale aspect voor ons van belang. Dit gaat niet alleen om het behoudt van klantenrelaties, maar ook het voorkomen van de inzet van een deurwaarder met dwangmiddelen als loonbeslag, beslaglegging op de inboedel en zelfs de schuldsanering.

 

Gerechtsdeurwaarder Zwolle

Op zoek naar een gerechtsdeurwaarder of deurwaarder in Zwolle? Ook daar kunnen wij u mee van dienst zijn. Er is overigens een verschil tussen deze twee, een gerechtsdeurwaarder beschikt over juridische mogelijkheden, een deurwaarder niet. Samenvattend is een gerechtsdeurwaarder een openbare ambtenaar de taken uitvoert die uit de wet voortvloeien.

Uw goede klantrelatie blijft in stand

Een deurwaarder van een incassobureau zal er voor zorgen dat alle openstaande vorderingen bij uw debiteur geïnd worden, zonder dat uw klantenrelatie hierdoor schade oplevert. Incassobureau Pro werkt in Zwolle met professionele en gekwalificeerde deurwaarders en incassobureaus die dagelijks met incasso zaken te maken hebben.

 

no cure no pay Zwolle
beslaglegging inboedel Zwolle
 

No cure, no pay

Incassobureau Pro hanteert het no cure no pay concept. Vaak worden incassobureaus geassocieerd met pittige rekeningen, bij ons krijgt u alleen een rekening als de incasso zorgvuldig is afgehandeld. Besteed uw incasso’s dus aan ons uit en bij geen resultaat hoeft u helemaal niets te betalen indien u niet het gewenste resultaat behaalt. Een prettig gevoel toch, in deze tijd? Wij zijn u met alle plezier van dienst tegen aantrekkelijke prijzen.

Debiteurenbeheer

Wanneer u de eigenaar bent van een bedrijf, dan weet u dat het vaak veel tijd kost om de financiële zaken af te handelen. Tijd die u beter kunt besteden aan het werk van het bedrijf. Bij menig incassobureau in Zwolle bent u daarom aan het juiste adres voor debiteurenbeheer. Het debiteurenbeheer houdt in dat wij uw facturen versturen, klantenbestand bijhouden en controleren of de openstaande rekeningen inderdaad worden voldaan.

 

Wet incasso kosten (WIK)

De werkzaamheden van een incassobureau zijn aan diverse regels en richtlijnen gebonden. Een aantal van deze richtlijnen staan beschreven in de Wet Incasso Kosten, afgekort als WIK. In deze wet staat onder andere de hoogte van de incassokosten. Zo is in 2012 bepaald dat over de eerste €2500,- de incassokosten 15% van de gevorderde hoofdsom mogen zijn. Wilt u meer weten over de bepalingen van de WIK of hebt u een vraag? De wet staat op diverse websites online en uiteraard informeren wij u ook graag hierover. Wij staan voor u klaar!

Loonbeslag

Eén van de dwangmiddelen die een deurwaarder kan inzetten tijdens een juridische incasso is het loonbeslag. Bij een loonbeslag zal de deurwaarder een verzoek tot inbeslagname neerleggen bij de werkgever of uitkerende instantie. Zo kan een deel van de openstaande schuld worden afgelost (bij een executoriale vordering), of de gevolgen van wanbetaling worden duidelijk gemaakt (bij een conservatoir beslag). Bent u benieuwd naar de regels omtrent loonbeslag en de dwangmiddelen van een deurwaarder? Vul dan ons webformulier in en wij beantwoorden uw hulpvraag spoedig.

 


Beslaglegging inboedel

Een tweede dwangmiddel dat een gerechtsdeurwaarder ter beschikking heeft is de beslaglegging op de inboedel. Vaak wordt door onze cliënten uit Zwolle gedacht dat deze beslaglegging bestaat uit de inname van vervoersmiddelen en grote elektronische apparaten. Dit is echter niet het geval. De regels voor inbeslagname zijn al sinds 1838 vastgesteld, waarbij duidelijk wordt gemaakt dat de enige zaken die over mogen blijven: bedden, beddengoed, enkele kleren en eten en drinken voor een maand zijn. Daarnaast mag een ambachtsman zijn gereedschappen behouden.

Beslagvrije voet

In de Nederlandse wetgeving is vastgelegd dat een schuldenaar enkele rechten heeft. Dit is omschreven met het begrip beslagvrije voet. De beslagvrije voet is het bedrag waar de schuldenaar maandelijks recht op heeft om de huur, ziektekostenverzekering en het levensonderhoud te betalen. Hoe hoog dit bedrag is, is afhankelijk van de burgerlijke staat (zijn er kinderen, is de schuldenaar getrouwd) en de eventuele inkomsten van een levenspartner.

wet incasso kosten Zwolle
 

Incassobureau Zwolle

Landelijk netwerk

Incassobureau Pro beheert een landelijk netwerk van incassospecialisten die voor u klaar staan om u van dienst te zijn. In de loop der jaren is ons netwerk behoorlijk gegroeid. Wij zijn niet alleen werkzaam in Zwolle, maar op meer dan 300 locaties door het gehele land. Dit biedt u het voordeel dat wij ons altijd bij u in de buurt bevinden. De gelieerde incassobureaus staan voor u klaar. Alle bedrijven verstaan hun vak goed, door ruime ervaring weten wij als geen ander hoe we maximale druk op uw debiteur zetten. Tegelijkertijd zorgen we ervoor dat uw klantrelatie hier niet onder lijdt. Onderstaand een overzicht van de provincies waarin wij actief zijn.

Drenthe

Flevoland

Friesland

Gelderland

Groningen

Limburg

Noord-Brabant

Noord-Holland

Overijssel

Utrecht

Zeeland

Zuid-Holland

Werkwijze

U heeft de diensten of goederen geleverd, maar u ontvangt ondanks diverse sommaties geen betaling van uw klant. Op zulke momenten is het goed dat u Incassobureau Pro kent. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met een incasso specialist uit Zwolle of omgeving. Het aanvragen van een offerte is eenvoudig en binnen enkele minuten geregeld.

De eerste stap neemt u door in het contactformulier een omschrijving te geven van de situatie, daarna vult u alle gegevens aan in het formulier. Na ontvangst zorgen wij ervoor dat uw aanvraag bij diverse bureaus terecht komt (maximaal 5).

De tweede stap bestaat uit het vergelijken van de offertes die u ontvangt. Kijk ook goed naar de werkwijze en referenties van de incassobureaus om tot een goede keuze te komen.

Stap drie bestaat uit het maken van een keuze en het uit handen geven van uw opdracht. Bevalt het aanbod u niet? Dan bent u nergens tot verplicht, uw aanvraag is geheel vrijblijvend en kosteloos.

Vestigingen

Zoals u wellicht heeft gelezen werken de gelieerde incasso experts vanuit meer dan 300 vestigingen in het gehele land. Ieder incassobureau heeft gekwalificeerd personeel in dienst die in het bezit zijn van de juiste diploma’s en in de loop der jaren veel ervaring hebben opgedaan. Onderling wordt er kennis uitgewisseld zodat er op ieder vraagstuk een passend antwoord kan worden gegeven. Onderstaand een overzicht van de plaatsen waaruit wij het afgelopen jaar de meeste aanvragen hebben behandeld. Zoals u ziet staan wij overal voor u klaar!

Almelo

Borne

Deventer

Enschede

Haaksbergen

Hardenberg

Hengelo

Kampen

Nijverdal

Oldenzaal

Raalte

Rijssen

Steenwijk

Wierden

Zwolle

Missie

Incassobureau Pro is een landelijk opererend netwerk van ervaren gerechtsdeurwaarders en incassokantoren met een opvallend hoog rendement. Door onze omvang en expertise garanderen wij een hoogwaardige maar persoonlijke dienstverlening.

Comments are closed.