deurwaarder, incassobureau offerte

Vergelijk prijzen van meerdere incassobureaus
Vergelijk via onze site op eenvoudige wijze meerdere incassobureaus en deurwaarders

Incassobureau Zwolle

U zoekt naar een deurwaarder, gerechtsdeurwaarder of incassobureau in de regio Zwolle? Vergelijk ze gratis en vrijblijvend via Incassobureau Pro Zwolle. De incasso specialisten uit ons uitgebreide netwerk nemen graag uw incasso en/of debiteurenbeheer voor hun rekening. Vraag nu eenvoudig prijsopgaven aan en ontvang spoedig offertes van incasso bedrijven.

Werkwijze van een incassobureau

Het is niet zomaar mogelijk om een incassobureau in te schakelen. Uw situatie zal aan diverse voorwaarden moeten voldoen. Zo moet er sprake zijn van een factuur die meer dan een maand niet is betaald, terwijl u wel al een aanmaning of herinnering heeft verstuurd. Een specialist van ons incassobureau in Zwolle zal daarom altijd eerst samen met u kijken naar de situatie en mogelijke oplossingen. Indien nodig dan zal een incasso procedure worden gestart. Wij informeren u hierover graag verder.

Voor bedrijven en particulieren

Het starten van een incassotraject is niet alleen voorbehouden aan bedrijven, ook particulieren kunnen een incasso aanvragen. Dit kan bijvoorbeeld wanneer u de verhuurder bent van een studentenwoning, of wanneer een kennis een achterstallige lening niet heeft betaald. Dit moet u dan wel kunnen bewijzen met een contract of schriftelijke afspraak. Wilt u als bedrijf zich helemaal geen zorgen meer hoeven te maken over factureren? Schakel ons incassobureau dan in voor het debiteurenbeheer. Wij garanderen een snelle en vakkundige hulp.

Hoe verloopt het incassotraject?

Een incassotraject kan uit maximaal drie fasen bestaan. In de eerste fase wordt door het incassobureau nog eens een aanmaning verstuurd naar de schuldenaar, en een herinnering per mail of telefoon. Als er geen reactie komt, dan zal het buitengerechtelijke (minnelijke) incasso proces worden gestart. In deze fase mag het incassobureau incassokosten rekenen, die bovenop de bestaande schuld komt. Een derde fase is de gerechtelijke procedure. Dit houdt onder andere de inzet van een deurwaarder en de uitspraak van de rechter in.

Kosteloos adviesgesprek

Debiteuren die langer dan afgesproken ‘debiteuren’ blijven, kunnen voor vervelende situaties zorgen voor u als ondernemer. Zeker ten tijde van een economische dip wilt u dergelijke kwesties zo snel mogelijk oplost zien. De experts van Incassobureau Pro Zwolle zorgen daarvoor. Niet tegen hoge tarieven, maar middels een no cure, no pay regeling. En niet voordat u hun aanbod kosteloos heeft vergeleken. Vul daarvoor hier rechts het contactformulier in.

Offertes aanvragen

Naam: (*)

Bedrijfsnaam:

Uw emailadres: (*)

Telefoonnummer: (*)

Adres: (*)

Postcode: (*)

Plaats: (*)


 
 
“Sinds kort handelt een deurwaarder uit Zwolle onze incasso zaken af. Een hele verlichting. Omdat we geen hoge rekeningen wilden, vroegen we offertes aan via Incassobureau Pro. Zo vonden we kosteloos een geschikte partner, tegen een no cure, no pay regeling.” F. Van Oord – Zwolle.
 
 
gerechtelijke incasso
gerechtsdeurwaarder Zwolle
 

Gerechtelijke en minnelijke incasso

Er bestaat dus een gerechtelijke en een buitengerechtelijke incasso. Hoewel er altijd gestart wordt met de minnelijke procedure, komt het vaak voor dat hier ook een gerechtelijk proces achteraan komt. Het verschil tussen beide procedures is de tussenkomst van een rechter en daarmee een deurwaarder. Daarnaast kan bij de gerechtelijke procedure ook een deel van de kosten op rekening van de schuldeiser komen, en is de kans op een verminderde klantrelatie hoger. Het is daarom een optie om geen gerechtelijk incassotraject te starten.

Focus op rendement

Bij ons incassobureau in Zwolle focussen wij voortdurend op rendement. Dit gaat niet alleen om financieel rendement, maar ook om sociaal rendement. Deze focus op rendement betekent dat wij altijd pogen om bij de minnelijke incasso te blijven en zo de incassokosten te beperken. De focus op sociaal rendement gaat over het behoudt van klantenrelaties en het voorkomen van de noodzaak tot de dwangmiddelen van een deurwaarder of schuldsanering. Wilt u meer weten over onze werkwijze? Wij informeren u graag.

 

Gerechtsdeurwaarder Zwolle

Heeft u baat bij een deurwaarder, of toch een gerechtsdeurwaarder? Hiertussen zit namelijk een belangrijk verschil. Een gerechtsdeurwaarder beschikt over de inzet van juridische maatregelen, een deurwaarder niet. Simpel gesteld voert een gerechtsdeurwaarder de wet uit en is hij/zij een openbare ambtenaar.

Uw goede klantrelatie blijft in stand

Een kleine negentig procent van de rekeningen wordt door debiteuren op tijd betaald, zo blijkt uit onderzoek. Ook in Zwolle. Het overige gedeelte kan uw incasso specialist van Incassobureau Pro veiligstellen. Dit door zorgvuldig debiteurenbeheer, waarbij uw band met de klant hoog in het vaandel staat.

 

no cure no pay
debiteurenbeheer Zwolle
 

No cure, no pay

Omdat wij als incassobureau begrijpen dat u graag zeker wilt zijn van het effect van onze werkzaamheden voordat u betaalt, werken wij volgens een no cure no pay principe. Dit betekent dat u ons pas hoeft te betalen voor de geleverde diensten inclusief de inzet van een gerechtsdeurwaarder zodra deze ook daadwerkelijk resultaat hebben geboden. Daarbij komt dat het soms mogelijk is om de incassokosten op de schuldenaar te verhalen. Wij geven u graag meer informatie over het no cure no pay principe.

Debiteurenbeheer

Uit onderzoek is gebleken dat veel midden- en kleinbedrijven moeite hebben met het afronden van de financiële zaken en het bijhouden van het klantenbestand. Dit gaat ten koste van het eigenlijke werk dat men zou willen doen. Een aantal van onze medewerkers uit Zwolle heeft zich daarom gespecialiseerd in debiteurenbeheer. Dit betekent dat zij voor u de facturen versturen, de betalingen bijhouden en het klantenbestand up to date houden. Dit alles tegen aantrekkelijke prijzen. Wij zijn u met alle plezier van dienst.

 

Wet incasso kosten (WIK)

De Wet Incasso Kosten is een wet waarin de regels en voorwaarden voor een incassobureau in zijn vastgelegd. Zo staat hierin onder andere hoeveel incassokosten men mag rekenen, en bij welk bedrag dit verandert. Een voorbeeld is dat voor de eerste €2500,- van de gevorderde hoofdsom 15% aan incassokosten mag worden gerekend. Voor de volgende €2500,- is dit een percentage van 10% en dit bedrag daalt steeds verder. Bent u benieuwd naar de hele wetgeving? De WIK staat op diverse websites volledig online.

Loonbeslag

Een deurwaarder heeft diverse dwangmiddelen tot zijn beschikking waarmee hij de schuldenaar tot betalen kan aanmanen. Eén daarvan is het loonbeslag. Het woord zegt het al: het loonbeslag betekent dat de deurwaarder bij de werkgever of uitkerende instantie van de schuldenaar het salaris of de uitkering kan opvragen, zodat hiermee al een deel van de schuld kan worden betaald. Het loonbeslag kan zolang duren als nodig is, en kan zowel executoriaal als conservatoir worden uitgevoerd. Meer weten? Wij informeren u graag.

 


Beslaglegging inboedel

Een tweede dwangmiddel van de deurwaarder of gerechtsdeurwaarder uit Zwolle is de beslaglegging op de inboedel. Veel mensen denken dat deze beslaglegging wordt beperkt tot vervoersmiddelen en elektronische apparaten. Dit is echter niet het geval. De enige zaken die men niet in beslag mag nemen zijn bedden en beddengoed, de kleren die de schuldenaar (en eventuele gezinsleden) aanheeft en genoeg eten en drinken voor een maand. De regels voor de beslaglegging liggen sinds 1838 vast.

Beslagvrije voet

Een derde term die wij hier graag willen toelichten is de beslagvrije voet. De beslagvrije voet is het bedrag waar de schuldenaar recht op heeft om zijn huur te betalen, ziektekostenverzekering en het levensonderhoud. Het exacte bedrag wordt bepaald door diverse factoren zoals de burgerlijke staat en het inkomen van een levenspartner. De deurwaarder zal hiervoor onder andere een vragenlijst geven aan de werkgever of uitkerende instantie die deze naar waarheid moet beantwoorden of anders kans maakt op een boete of zelfs schuldovername.

wet incasso kosten
 

Incassobureau Zwolle offerte

Landelijk netwerk

Incassobureau Pro bestaat uit een netwerk van diverse erkende incassobureaus door het gehele land. Dit biedt u het voordeel dat wij al uw incassozaken voor u uit handen kunnen nemen. Wij zijn klein begonnen en hebben ons netwerk in de loop der jaren behoorlijk uitgebreid met gerenommeerde en bevlogen incasso specialisten. Wij werken niet louter in Zwolle, maar zijn operatief vanaf meer dan 300 locaties door het gehele land. Hierdoor bevinden wij ons dus altijd bij u in de buurt, in iedere provincie staat ons team voor u klaar.

Drenthe

Flevoland

Friesland

Gelderland

Groningen

Limburg

Noord-Brabant

Noord-Holland

Overijssel

Utrecht

Zeeland

Zuid-Holland

Werkwijze

De meeste bedrijven komen bij ons terecht omdat er diensten of goederen zijn geleverd maar er niet wordt betaald, ondanks dat er meerdere sommaties zijn verstuurd. Op zo’n moment is het zaak om adequaat te handelen en is het verstandig om een Incassobureau in te schakelen. In de onderstaande drie stappen leest u wat u van onze dienstverlening mag verwachten.

  • 1. Vraag een gratis en zonder verplichtingen een offerte aan door het contactformulier op deze pagina in te vullen. Geef een zo volledig mogelijke omschrijving van de te verrichten werkzaamheden.
  • 2. Vergelijk incassobureaus. Na uw aanvraag zorgen wij voor een verdere afhandeling, u ontvangt spoedig diverse aanbiedingen van incasso experts uit Zwolle en omgeving.
  • 3. Een keuze maken. Kies voor de beste aanbieding en bespaar tot 35% op uw investering. Na uw goedkeuring nemen wij het incassotraject u volledig uit handen.

Indien de aanbiedingen niet naar tevredenheid zijn dan bent u vrij om te doen en te laten wat u wilt met de offertes. De service is geheel kosteloos en vrijblijvend.

Vestigingen

Een van de redenen waarom wij u snel van dienst zijn is dat wij actief zijn vanaf meer dan 300 vestigingen door het gehele land. Wij zijn niet alleen in Zwolle actief, maar in de gehele provincie. Onderstaand een overzicht van de plaatsen bij u uit de provincie waar de gelieerde incasso specialist de meeste opdrachten uitvoert.

Almelo

Borne

Deventer

Enschede

Haaksbergen

Hardenberg

Hengelo

Kampen

Nijverdal

Oldenzaal

Raalte

Rijssen

Steenwijk

Wierden

Zwolle

Missie

Incassobureau Pro is een landelijk opererend netwerk van ervaren gerechtsdeurwaarders en incassokantoren met een opvallend hoog rendement. Door onze omvang en expertise garanderen wij een hoogwaardige maar persoonlijke dienstverlening.

Comments are closed.