Incassobureau offerte aanvragen

Op zoek naar een vakkundig incassobureau?
Vergelijk via onze site op eenvoudige wijze meerdere incassobureaus en deurwaarders

Incassobureau Zwolle

Het komt in het bedrijfsleven helaas vaak voor dat er sprake is van wanbetaling bij geleverde diensten. Het kan in zo’n geval verstandig zijn om een incassobureau in te schakelen. Incasso specialisten kunnen u zowel van professioneel advies dienen over de mogelijkheden, als het daadwerkelijke incasso traject starten. Bij Incassobureau Pro beginnen wij altijd met een minnelijke incasso, waarna wij eventueel overgaan tot een gerechtelijke zaak met de inzet van een deurwaarder. Bij ons bedrijf in Zwolle werken diverse specialisten op basis van een no cure no pay principe, wat er op neer komt dat u alleen voor de rechtskosten opdraait als u het achterstallige bedrag heeft gekregen. Wilt u meer weten over de methode waarmee wij te werk gaan? Bent u benieuwd naar de taken van een gerechtsdeurwaarder of hebt u andere vragen? Vraag dan vandaag nog een vrijblijvend intakegesprek aan. Wij helpen u graag verder.

Gerechtelijke en minnelijke incasso

Vrijwel elke incasso zaak begint met een minnelijke incasso. Bij een minnelijk traject zal een incassobureau uit Zwolle uw debiteuren aanmanen zonder tussenkomst van een rechter. Het gaat dan om incasso werkzaamheden als het versturen van aanmaningen en het per mail of telefoon aanmanen van de debiteur. Heeft de minnelijke incasso geen effect? Dan kijken wij samen met u of u een juridische procedure aan wilt gaan. Bij een gerechtelijke incasso zal een rechter uit Zwolle zich over de zaak buigen, en zal een deurwaarder worden ingezet om de debiteuren te dagvaarden. Het gerechtelijke incasso proces zal vervolgens uitmonden in een gerechtelijk vonnis.

Focus op rendement

Wij begrijpen dat u zo weinig mogelijk geld kwijt wilt zijn aan het vorderen van debiteuren en het afhandelen van incasso zaken. Daarom zijn de medewerkers van ons incassobureau in Zwolle sterk gericht op het behalen van een zo hoog mogelijk rendement. Dit houdt onder meer in dat zij de focus leggen op het behalen van resultaat tijdens de minnelijke incasso, zonder tussenkomst van gerechtsdeurwaarder. Het voorkomen van een juridische procedure zorgt voor een besparing op onnodige proces- en executiekosten. Daarnaast kan een minnelijke incasso tevens gedwongen ontruimingen voorkomen, dit betekent geen financieel, maar wel een sociaal rendement doordat uw debiteuren niet in de schuldsanering terecht komen.

Hoe verloopt het incassotraject?

Een incassotraject kan pas door ons incassobureau in Zwolle gestart worden als u uw klanten genoeg tijd heeft gegeven om de achterstallige rekeningen te betalen, en u hen minimaal één aanmaning met 14 dagen betalingstermijn heeft toegestuurd. Is dit het geval? Dan kunnen wij het proces beginnen. Wij starten met het vorderen van het geld door middel van brieven, telefonisch contact, mails en sms berichten. Op deze wijze blijft er continu druk staan op de wanbetalers. Wanneer wij er middels een deurwaarder achter komen dat een klant wel wil, maar niet kan betalen, dan zullen wij in overleg met u een betalingsregeling afspreken. Na 45 dagen is het eerste incasso traject. Heeft de klant uit Zwolle nog steeds niet betaald? Dan kunnen wij samen met u kijken naar de vervolgstappen, bijvoorbeeld de inzet van een rechter of gerechtsdeurwaarder.

Uw goede klantrelatie blijft in stand

Wanneer u een incassobureau uit Zwolle inzet om uw wanbetalers te benaderen, dan zult u niet alleen profiteren van een professionele afhandeling van de procedure. Een tweede voordeel is dat de relatie tussen u en uw klanten gelijk blijft. Zij zullen niet steeds met u als geldeiser worden geconfronteerd, en u kunt na de afhandeling van het proces weer op dezelfde voet met de klanten verder. Bent u benieuwd naar wat wij als incassobureau voor u kunnen betekenen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen, of maak een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek.

Offertes vergelijken

Naam: (*)

Bedrijfsnaam:

Uw emailadres: (*)

Telefoonnummer: (*)

Adres: (*)

Postcode: (*)

Plaats: (*)


Anti-spam captcha
Vul code in:

 
 
Op zoek naar een incassobureau in Zwolle? Bij Incassobureau Pro werken onze gespecialiseerde medewerkers graag met u samen om uw recht te behalen. Zowel minnelijke als gerechtelijke procedures inclusief de inzet van een deurwaarder zijn mogelijk.

Gerechtsdeurwaarder Zwolle

Gerechtsdeurwaarder ZwolleEen gerechtsdeurwaarder is feitelijk een deurwaarder met extra juridische maatregelen. Een gerechtsdeurwaarder voert in principe hetzelfde werk uit als een deurwaarder, maar heeft hiervoor meerdere middelen ter beschikking. Een gerechtsdeurwaarder verschijnt bij rechtszaken en stelt dagvaardingen op. Daarnaast kan hij beslag leggen op goederen. Komt u in contact met een gerechtsdeurwaarder? Dan raden wij aan om de aangegeven dagvaarding aan te nemen, en zo snel mogelijk het schuldige bedrag af te betalen. De deurwaarder zal graag samen met u kijken naar een mogelijke betalingsregeling.

No cure, no pay

No cure no pay incasso Sinds 2014 is het voor een incassobureau mogelijk om te werken op basis van een no cure no pay principe. Dit betekent dat u pas hoeft te betalen voor het incassoproces wanneer u het geld van uw wanbetalers hebt ontvangen. Lukt het niet om het geld te vorderen? Dan hoeft u het incassobureau uit Zwolle ook niet voor hun diensten te betalen. Is het gekomen tot een juridische procedure, dan kunt u een deel van de kosten bovendien verhalen op de tegenpartij. Het no cure no pay principe kan aantrekkelijk zijn omdat u dus minder risico loopt.

 

Debiteurenbeheer

Debiteurenbeheer ZwolleBent u de eigenaar van een bedrijf in Zwolle? Dan zijn er naast de standaard bedrijfsbezigheden vele financiële zaken die u dient af te handelen. Deze financiële beslommeringen vormen voor sommige mensen een grote barrière in het werk, en kunnen een groot deel van de tijd opslokken. Daarom kunt u bij ons incassobureau terecht voor het overdragen van uw debiteurenbeheer. Wij versturen facturen, houden betalingen in de gaten en registeren de gegevens van uw debiteuren. Uw debiteurenbeheer is bij ons in goede handen.

Voor bedrijven en particulieren

Incassobureau voor zakelijke en particuliere marktHoewel meestal bedrijven de hulp van ons incassobureau in Zwolle inroepen, is het ook voor particulieren mogelijk om een incassoprocedure op te starten. Dit is bijvoorbeeld mogelijk in het geval van wanbetaling bij huurders, of wanneer u een tijdelijke lening heeft uitgegeven. Wilt u weten in hoeverre u van onze diensten gebruik kunt maken als particulier, of wat onze tarieven zijn? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zien u graag bij een vrijblijvend intakegesprek.

 

Incassobureau Zwolle offerte

Landelijk netwerk

Incassobureau Pro bestaat uit een netwerk van diverse erkende incassobureaus door het gehele land. Dit biedt u het voordeel dat wij al uw incassozaken voor u uit handen kunnen nemen. Wij zijn klein begonnen en hebben ons netwerk in de loop der jaren behoorlijk uitgebreid met gerenommeerde en bevlogen incasso specialisten. Wij werken niet louter in Zwolle, maar zijn operatief vanaf meer dan 300 locaties door het gehele land. Hierdoor bevinden wij ons dus altijd bij u in de buurt, in iedere provincie staat ons team voor u klaar.

Drenthe

Flevoland

Friesland

Gelderland

Groningen

Limburg

Noord-Brabant

Noord-Holland

Overijssel

Utrecht

Zeeland

Zuid-Holland

Werkwijze

De meeste bedrijven komen bij ons terecht omdat er diensten of goederen zijn geleverd maar er niet wordt betaald, ondanks dat er meerdere sommaties zijn verstuurd. Op zo’n moment is het zaak om adequaat te handelen en is het verstandig om een Incassobureau in te schakelen. In de onderstaande drie stappen leest u wat u van onze dienstverlening mag verwachten.

  • 1. Vraag een gratis en zonder verplichtingen een offerte aan door het contactformulier op deze pagina in te vullen. Geef een zo volledig mogelijke omschrijving van de te verrichten werkzaamheden.
  • 2. Vergelijk incassobureaus. Na uw aanvraag zorgen wij voor een verdere afhandeling, u ontvangt spoedig diverse aanbiedingen van incasso experts uit Zwolle en omgeving.
  • 3. Een keuze maken. Kies voor de beste aanbieding en bespaar tot 35% op uw investering. Na uw goedkeuring nemen wij het incassotraject u volledig uit handen.

Indien de aanbiedingen niet naar tevredenheid zijn dan bent u vrij om te doen en te laten wat u wilt met de offertes. De service is geheel kosteloos en vrijblijvend.

Vestigingen

Een van de redenen waarom wij u snel van dienst zijn is dat wij actief zijn vanaf meer dan 300 vestigingen door het gehele land. Wij zijn niet alleen in Zwolle actief, maar in de gehele provincie. Onderstaand een overzicht van de plaatsen bij u uit de provincie waar de gelieerde incasso specialist de meeste opdrachten uitvoert.

Almelo

Borne

Deventer

Enschede

Haaksbergen

Hardenberg

Hengelo

Kampen

Nijverdal

Oldenzaal

Raalte

Rijssen

Steenwijk

Wierden

Zwolle

Missie

Incassobureau Pro is een landelijk opererend netwerk van ervaren gerechtsdeurwaarders en incassokantoren met een opvallend hoog rendement. Door onze omvang en expertise garanderen wij een hoogwaardige maar persoonlijke dienstverlening.

Comments are closed.