Debiteurenbeheer

Debiteurenbeheer

Het leveren van diensten of producten kost al veel tijd. U wilt graag het liefste uw tijd hieraan besteden. Toch komen er altijd onverwachte zorgen bij zoals het op tijd versturen van facturen. Maar ook het controleren van betalingen en het bijhouden van de juiste debiteurengegevens. Debiteurenbeheer kan een complete dagtaak worden als u een groot debiteurenbestand heeft. Een incassobureau kan deze zorgen uit handen nemen. U kunt het debiteurenbeheer uitbesteden en zo hoeft u geen zorgen meer te maken over het bijhouden van de debiteuren en facturen.

Hoe worden klanten benaderd door ons?

Bij debiteurenbeheer wordt er altijd gecommuniceerd vanuit uw bedrijfsnaam. Er wordt altijd met alle aandacht en respect gereageerd op uw debiteuren. Een incassobureau snapt als geen ander dat het met respect behandelen van uw klanten bijdraagt aan een betere relatie. Het is mogelijk om wekelijks een reportage te ontvangen over het debiteuren contact en de lopende zaken.

Voordelen van debiteurenbeheer

Als eerste neemt het extern beheren van uw debiteuren veel tijd en geld uithanden. De uren die u besteedt in het beheren van uw facturen kunt u nu besteden aan de productie. Een praktijk voorbeeld is dat 50% van de faillissementen te maken heeft met verkeerd debiteurenbeheer. U loopt zo minder risico om failliet te gaan door verkeerd debiteurenbeheer of dubieuze debiteuren. Het openstaande saldo wordt sneller terug gedrongen en uw liquiditeit stijgt. Hebt u interesse in debiteurenbeheer binnen uw onderneming? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan om uw onkosten terug te dringen en minder debiteuren af te schrijven.

Neem vrijblijvend contact op

Veel ondernemers maken niet gebruik van een kredietscan voordat debiteuren iets afnemen. Een extra voordeel met extern debiteurenbeheer is dat een incassobureau altijd eerst een kredietscan uitvoert. U kunt zo van te voren de kredietwaardigheid beoordelen voordat u diensten uitvoert. Wilt u ook gebruik maken van een automatische kredietscan? Vraag een vrijblijvende offerte aan voor uw debiteurenbeheer.

Geef wanbetalers geen kans en doe je voordeel met de bovenstaande tips. Professionele hulp nodig van een incassobureau? Neem dan eens contact met ons op!