Deurwaarder inschakelen?

Vergelijk gratis offertes en bespaar op de kosten!

Gratis – Vrijblijvend


Deurwaarder no cure, no pay

Een no cure, no pay deurwaarder kan bedrijven én particulieren helpen met het innen van openstaande vorderingen. Deurwaarders zijn bovendien bevoegd om beslag te leggen op roerende goederen of het loon, waardoor u verzekerd bent van een betaling. Deurwaarder gezocht?

Start gratis offerteaanvraag!

Na de aanvraag ontvangt u tot 5 offertes van deurwaarders in uw regio. Vergelijk, kies, en bespaar tot wel 40%!

Benieuwd wat een no cure no pay deurwaarder is? Op deze pagina vindt u het antwoord. U leest wat de meest voorkomende werkzaamheden zijn en wat hij kan betekenen voor bedrijven en particulieren.


Navigeer direct naar:
werkwijze incassotraject

Wat is een no cure no pay deurwaarder?

Een no cure no pay gerechtsdeurwaarder is iemand die bevoegd is ambtelijke taken uit te voeren. Hierbij gaat het om onder meer dagvaarden, het betekenen van een vonnis of dwangbevel en het beslagleggen op roerende goederen of loon.

Naast deze ambtelijke taken is de deurwaarder ook in te zetten voor niet-ambtelijke taken, bijvoorbeeld het opstarten van een minnelijke incasso. No cure no pay houdt in dat een betaling alleen verschuldigd is, als de deurwaarder zijn doel heeft behaald: het innen van uw vordering.

Een no cure, no pay deurwaarder inschakelen? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan!

De grootste voordelen

Dit zijn de grootste voordelen op een rij:

 • Door het no cure, no pay principe kan u een deurwaarder inhuren voor elk bedrag, groot of klein.
 • U vergroot de kans op een vlotte betaling tot wel 90%.
 • U bespaart u zelf waardevolle tijd, energie en frustraties.
 • Een gerechtsdeurwaarder zorgt ervoor dat het vonnis van de rechter wordt nageleefd, zodat u verzekerd bent van een betaling.

Belangrijkste werkzaamheden

Gerechtsdeurwaarders voeren verschillende taken uit, onder te verdelen in ambtelijke en niet-ambtelijke taken. Ambtelijke taken zijn werkzaamheden waartoe alleen gerechtsdeurwaarders bevoegd zijn.

Dit zijn de belangrijkste werkzaamheden van een no cure, no pay gerechtsdeurwaarder:

 • Opstarten minnelijke incasso: dit is het proces voordat er een rechtszaak opgestart wordt. De deurwaarder doet er alles aan om toch tot een betaling te komen.
 • Opstarten gerechtelijke incasso: mocht er tijdens de minnelijke incasso geen betaling tot stand komen, dan wordt een rechtszaak opgestart.
 • Dagvaarden: dit is een officiële manier om de wanbetaler op te roepen om voor de rechter te verschijnen.
 • Betekening dagvaarding of vonnis: de betekening van een dagvaarding of vonnis houdt in dat de gerechtsdeurwaarder derde personen persoonlijk op de hoogte brengt. Zo kan niet worden betwist dat deze persoon op de hoogte is van de uitspraak. Vraag gratis offertes aan.
 • Beslagleggen: mocht er na het vonnis nog steeds niet betaald worden, dan mag de deurwaarder beslagleggen op roerende goederen en op het salaris.
 • Loonbeslag opleggen: loonbeslag houdt in dat een groot deel van het salaris van de wanbetaler wordt ingehouden. Hiermee worden alle schuldeisers afbetaald. Bij loonbeslag houdt de deurwaarder wel rekening met de belastingvrije voet.
 • Woningontruiming: huurders met een betalingsachterstand? Wanneer een rechter heeft uitgesproken dat u uw huurders mag uitzetten, zal de deurwaarder de woningontruiming uitvoeren.Op zoek naar een no cure, no pay deurwaarder?

Vergelijk gratis offertes en vind snel een gerechtsdeurwaarder bij u in de buurt!Deurwaarder voor bedrijven

Ieder bedrijf of ondernemer krijgt vroeg of laat te maken met wanbetalers. Dat is voor u een probleem, want dit zorgt er ook voor dat u uw leveranciers later moet betalen. Het is dus van groot belang om wanbetalers zoveel mogelijk te voorkomen, en om zo snel mogelijk uw geld te innen.

Het kost heel veel tijd en energie om achter uw eigen geld aan te moeten. Zeker als u daarbij geen gehoor meer krijgt van de klant in kwestie. Een deurwaarder kan dit proces uit handen nemen, zodat u geen energie verspilt. Bovendien is de kans op een betaling stukken groter dan wanneer u zelf aanmaningen of betalingsherinneringen stuurt. Vraag gratis offertes aan en ontvang persoonlijk advies.

No cure no pay: ook voor particulieren!

Een no cure no pay deurwaarder is ook in te zetten door particulieren!

Er zijn een aantal situaties waarbij een deurwaarder van pas komt:

 • U hebt recht op (partner)alimentatie, maar uw ex-partner weigert te betalen. Een deurwaarder kan de alimentatie voor u opeisen.
 • U verhuurt particulier een woning of studentenkamer, en de huurder heeft een flinke betalingsachterstand. In dat geval kan een deurwaarder u helpen met het innen van de huur en uiteindelijk eventueel een woningontruiming.
 • U heeft een familielid of kennissen een som geld geleend en ondanks de gemaakte afspraken wordt dit toch niet terugbetaald. Ook dit kan een deurwaarder voor u opeisen.

Vanaf welk bedrag kan ik een deurwaarder inschakelen?

Omdat praktisch alle deurwaarders werken volgens het no cure, no pay principe, kan deze voor elk bedrag worden ingeschakeld. Het maakt niet uit of het gaat om een grote openstaande factuur van duizenden euro’s, of juist kleinere vorderingen van €50,-. Er wordt pas betaald wanneer de vordering al geïnd is, en u uw geld dus al ontvangen hebt. Bovendien wordt het grootste deel van de kosten vergoed door de wanbetaler.

Maak gebruik van onze gratis offerteservice en vergelijk gratis en vrijblijvend offertes van erkende deurwaarders.

werkwijze incassotraject

No cure no pay deurwaarder inschakelen? Gratis offertes vergelijken!

Wilt u ook een no cure no pay deurwaarder inhuren om uw vorderingen te innen? U bespaart op die manier tijd en energie en vergroot bovendien de kans op een vlotte betaling. Met de hulp van een deurwaarder houdt u meer tijd over voor uw eigen werkzaamheden en voorkomt u dat u onnodig nog meer inkomen verliest. Op zoek naar een gerechtsdeurwaarder?

Start nu uw gratis offerteaanvraag!

We zorgen ervoor dat u zo snel mogelijk offertes krijgt toegestuurd, maximaal 5! Vergelijk de deurwaarders uit uw regio, en kies zo voor de expert met het beste aanbod. Uw besparing loopt op tot wel 40% op de totaalprijs! De offerteaanvraag is gratis en vrijblijvend, dus u zit nergens aan vast.

Incasso starten

Gratis incasso tarieven vergelijken?

Vergelijk gratis offertes van incassobureaus uit de regio en kies!