Wilt u een incassobureau inschakelen?

Vind een incassobureau dat bij u past!

Opdrachtgevers

Het is erg vervelend als een klant openstaande facturen niet op tijd betaalt. Het is namelijk erg belangrijk dat u uw geld ontvangt middels een incasso, maar u wilt uiteraard tevens een tevreden klant. U kunt een incassobureau inschakelen op het moment dat uw facturen blijven openstaan. Een incassobureau zorgt er dankzij vele jaren ervaring voor dat de opdrachtgevers het geld ontvangen middels een incasso en dat de klant tevreden blijft.

Start gratis offerteaanvraag!

Incassobureaus werken voor veel verschillende MKB opdrachtgevers waaronder woningcorporaties, telecomproviders, internetproviders, leasebedrijven, en webshops.

Hoe werkt no-cure-no-pay?

Het is uitermate vervelend om geld en tijd te investeren in een niet betalende klant. No cure no pay incasso is hiervoor de oplossing. Dit betekent simpelweg dat u niet betaalt zolang er geen oplossing is. Op het moment dat het incassobureau niets kan incasseren, hoeft de opdrachtgever niets te betalen. De kosten worden verhaald op de debiteuren. Op het moment dat het incassobureau gaat incasseren hoeft u dus nog steeds geen kosten te betalen. Het enige moment dat u wel incassokosten betaalt is wanneer er een gedeeltelijke incasso plaats vindt. Vraag gratis offertes aan voor persoonlijk advies.

incasso leasebedrijven

Waar op letten bij woningcorporaties en verhuurders?

Bij woningcorporaties en verhuurders als opdrachtgevers zijn ervaring en kennis op het gebied van huurrecht en huurincasso belangrijk. U wilt natuurlijk uw debiteuren- en incasso beheer goed op orde hebben, maar u wilt tevens een goede relatie met uw huurders houden. Het ideale incassobureau voor woningcorporaties en verhuurders heeft de kennis van de huurmarkt die nodig is om te incasseren en weet tegelijkertijd een goede relatie met de huurders te houden.

Deze werkwijze zorgt voor een verbetering in het betaalbedrag van de huurders. Wanneer bovenstaande minnelijke fase niets succesvol is dan is het mogelijk om over te gaan op de gerechtelijke fase. Hier worden gespecialiseerde juristen voor ingeschakeld. Eventuele kosten die hieruit voorkomen zijn niet voor de woningcorporatie of verhuurders, maar voor de huurder. Mocht dit niet lukken en is er inmiddels een huurachterstand van ten minste drie maanden, dan is het mogelijk om de huurovereenkomst te ontbinden. Vraag gratis offertes aan en vind een incassobureau in de buurt.

Telecom- en internetproviders

Telecomproviders en internetproviders hebben te maken met vele klanten en vele facturen voor lage bedragen. Dit resulteert in een grotere kans op slecht betaalgedrag en ook heeft u het risico van storneringen. U kunt het aantal geïncasseerde vorderingen aanzienlijk verhogen als u samen werkt met een ervaren en deskundig incassobureau. Voor telecomproviders en internetproviders is het zeker aantrekkelijk om te werk te gaan volgens de no pay no cure garantie omdat dit veel kosten en werk bespaart terwijl klanten wel betalen.


Vind een erkend en professioneel incassobureau!

Maak gratis gebruik van de dienstverlening.


Nutsbedrijven

Nutsbedrijven hebben een speciale aanpak nodig want u wilt natuurlijk niet iemand afsluiten van elektriciteit, water of gas. Deze nutsbedrijven hebben te maken met vele facturen. Het is belangrijk dat voor deze allemaal een incasso plaatsvind. Ook bij nutsbedrijven is het belangrijk dat er een professionele incasso plaats vindt terwijl de goede relatie tussen de opdrachtgevers en de klanten behouden blijft. We streven daarom zo min mogelijk naar gedwongen afsluitingen.

Leasebedrijven

Leasebedrijven behoren evenzeer tot de groep van onze opdrachtgevers. Leasebedrijven hebben maandelijks te maken met vele incasso’s. Het zal dus geregeld voorkomen dat klanten niet betalen wat leidt tot grote betalingsachterstanden. Een incassobureau kan helpen bij het incasseren van openstaande rekeningen, maar de juridische specialisten kunnen u tevens advies geven over leaseovereenkomsten. Wat er in de overeenkomst staat is namelijk erg belangrijk wanneer u een product wilt terugvorderen van een structurele niet betalende klant. Maak gratis gebruik van de dienstverlening en vind een incassobureau in de buurt.

Webshops en e-commerce

Binnen webshops en e-commerce is het vaak een mogelijkheid om achteraf te betalen. Dit is erg aantrekkelijk voor klanten en dit is voor specialisten op het gebied van e-commerce dan ook een goede reden om deze mogelijkheid aan te bieden. Het komt helaas voor dat hierdoor betalingen laat zijn of helemaal niet worden voldaan. Eigenaren van webshops en e-commerce houden zich vanzelfsprekend liever niet bezig met debiteuren. Het kan voor deze opdrachtgevers daarom aantrekkelijk zijn om dit uit te besteden aan een incassobureau.

incasso Webshops en e-commerce

Overige bedrijven

Er zijn vele verschillende MKB bedrijven die vorderingen bij ons aanleveren. Bij onze opdrachtgevers horen MKB bedrijven die per jaar maar een aantal vorderingen aanleveren, evenals MKB bedrijven die hun hele debiteurenbeheer aan ons overlaten. We brengen geen kosten in rekening tijdens de minnelijke incasso fase en er is geen minimum aantal vorderingen wat ingeleverd kan worden. Bovendien is er een hoog incasseringspercentage omdat we bezitten over veel ervaring en juridische expertise. Neem vrijblijvend contact met ons op!Incasso starten

Gratis incasso tarieven vergelijken?

Vergelijk gratis offertes van incassobureaus uit de regio en kies!