Advies nodig bij het innen van een vordering?

Een incassobureau helpt u graag!

Vordering

Als u een eigen bedrijf heeft, en een consument een product of dienst afneemt maar niet betaald, dan wordt er gesproken over een vordering. Omdat de consument nog niet heeft betaald, mag u het bedrag dat nog open staat opeisen, oftewel vorderen. Hier wordt ook wel gesproken over een incasso. Voor een consument kunnen vorderingen vervelend zijn, u kunt namelijk een incassobureau inschakelen en een gerechtsdeurwaarder langs sturen. Bent u op zoek naar een incassobureau of een deurwaarder?

Start gratis offerteaanvraag!

Wij helpen u als bedrijf om met de hulp van een incassobureau ervoor te zorgen dat u geld krijgt voor het product of de dienst die u heeft geleverd. Op deze pagina vindt u meer informatie over vorderingen en het inschakelen van een gerechtsdeurwaarder

Wat is een vordering?

Een vordering is, zoals eerder gezegd, wanneer een consument niet betaald heeft en u dit geld wilt innen, waar u recht op heeft. Bij een vordering kunt u stappen nemen om de consument te stimuleren om wel te betalen, bijvoorbeeld door een incassobureau in te schakelen. Over het algemeen is het vervelend om een vordering uit te voeren: de consument hoort immers gewoon te betalen.

Wanneer volgt een aanmaning?

Een logisch gevolg van herhaaldelijke herinneringen sturen is het versturen van een aanmaning. Als bedrijf zijnde heeft u soms geen andere keus dan een incassobureau in te schakelen en een gerechtsdeurwaarder naar de consument te sturen. Wij helpen u hier graag bij. Ook u als bedrijf heeft ondersteuning nodig van bijvoorbeeld een incassobureau om uw geld, waar u recht op heeft, te ontvangen. Vraag gratis offertes aan.

Wanneer gerechtsdeurwaarder inschakelen?

Om vorderingen te innen bij een consument, kunt u een gerechtsdeurwaarder inschakelen. Deze is bevoegd tot verschillende zaken, bijvoorbeeld het uitbrengen van een dagvaarding of het innen van gelden. Hij kan daarnaast ook een regeling treffen met de debiteur als de crediteur, u dus, daarmee akkoord gaat.

Een deurwaarder is onafhankelijk, hierdoor zal hij denken aan zowel uw belangen als die van de klant. Daarnaast heeft een deurwaarder veel ervaring met incasso. Hierdoor weet hij hoe dit soort zaken moet aanpakken. Om in contact te komen met een deurwaarder neemt u contact met ons op.


Vind een erkend en professionele deurwaarder!

Maak gratis gebruik van de dienstverlening.


Vordering verkopen

Misschien zit u niet te wachten op de hele gang van zaken rondom vorderingen, of misschien heeft u nu meteen geld nodig en kunt u niet wachten totdat de klant betaalt. In deze gevallen kunt u uw vorderingen verkopen. Er zijn diverse partijen en mensen die graag uw vorderingen overkopen. U kunt vorderingen aanbieden bij één van deze partijen en uw incasso cederen. Deze partijen bieden u een bedrag om de vorderingen over te kopen. Aan u de beslissing of u dit aanbod aanneemt of verder zoekt naar een hoger aanbod. Het is een vrij makkelijke manier om uw vorderingen te cederen, maar heeft ook nadelen. Voor meer informatie over het verkopen van vorderingen neemt u contact met ons op.

Heeft een vordering een verjaringstermijn?

Een vordering kan verjaren. Daarom is het belangrijk dat u dit scherp in de gaten houdt. Als u langere tijd geen actie onderneemt om de vordering te innen, zal de vordering verjaren. Dit betekent dat u betaling van de vordering niet meer kunt afdwingen. Wel kan de klant die u het geld nog schuldig is, de vordering nog steeds betalen.

Omdat u de klant niet meer kan dwingen om te betalen, is het belangrijk dat u alle opties om de klant te laten betalen zo snel mogelijk doorloopt. Dan heeft u er alles aan gedaan om de klant te laten betalen en zal dit hoogstwaarschijnlijk ook wel gebeuren. Maak gratis gebruik van de dienstverlening en ontvang persoonlijk advies.

Incassobureau inschakelen? Gratis offertes vergelijken

Bent u op zoek naar meer informatie over een vordering, beslaglegging of heeft u hulp nodig van een incassobureau? Of bent u op zoek naar meer informatie over een incasso en incassokosten? Dan helpen wij u graag. U vraagt bij ons gratis en vrijblijvend offertes aan van verschillende incasso bedrijven uit uw regio. Op deze manier kunt u zelf kiezen met welk incassobureau u gaat werken, een incassobureau dat voldoet aan uw wensen, zoals goedkoop of juist een no cure, no pay methode.

Indien u gebruik maakt van de dienstverlening van Incassobureau Pro bent u verzekerd van erkende bedrijven die hoogwaardig werk leveren! Neem direct gratis contact met ons op!

Incasso starten

Gratis incasso tarieven vergelijken?

Vergelijk gratis offertes van incassobureaus uit de regio en kies!