Kosten niet-betalende klanten u teveel?

Een incassoabonnement biedt uitkomst!

Incasso abonnement

Voor ondernemers kosten niet betalende klanten erg veel geld. Dit geld is cruciaal om uw bedrijf draaiende te houden. Incassoprocedures kosten veel tijd en het is soms moeilijk om goede klanten op openstaande facturen aan te spreken. Indien u hier veel last van ondervindt kan het verstandig zijn om een incasso abonnement af te sluiten.

Start gratis offerteaanvraag!

Bij een incasso abonnement gaat het incassobureau achter uw niet betaalde rekeningen aan zodat uw geld alsnog geïncasseerd wordt. Via Incassobureau Pro kunt u meerdere incassobureaus met elkaar vergelijken zodat u zeker weet dat u het juiste incassobureau uitzoekt. U vindt hier meer informatie over incassobureaus en incasseren op basis van no cure no pay.

Wat is de ideale oplossing voor ondernemers?

Het incasso abonnement is de ideale oplossing voor ondernemers. De meeste ondernemers hebben weinig tijd of niet de juiste expertise om achter openstaande facturen aan te gaan. Een abonnement zorgt er voor dat u zich geen zorgen meer hoeft te maken over het incasseren. Het incassobureau beheert met zorg uw debiteuren en zorgt er voor dat uw openstaande vorderingen verantwoord en daadkrachtig worden geïncasseerd.

Op deze manier mist u geen omzet en behoudt u een goede klantrelatie. Indien nodig is er tevens een mogelijkheid tot ondersteuning en hulp op bijvoorbeeld juridisch gebied. U ontvangt pré incasso stickers en -brieven waarmee u zelf persoonlijk contact opneemt met de debiteuren alvorens de zaak over te dragen aan een incassobureau. Een ander groot voordeel voor ondernemers is dat er een mogelijkheid is tot no cure no pay basis.


Vind een erkend en professioneel incassobureau!

Maak gratis gebruik van de dienstverlening.


No cure no pay incasso

Het is erg vervelend wanneer een klant rekeningen niet betaald. Het is nog vervelender wanneer u geld en tijd moet investeren in deze niet betalende klant. No cure no pay incasso is hiervoor het antwoord. No cure no pay betekent simpelweg dat u niet hoeft te betalen wanneer er geen oplossing is. Op het moment dat het incassobureau niets kan incasseren, betaalt u niets. Zolang de debiteuren niets betalen hebben zowel u als het incassobureau geen inkomen.

Dit zorgt er voor dat u duidelijkheid en zekerheid heeft en dat het incassobureau hetzelfde belang heeft als u. Wanneer het incassobureau wel gaat incasseren, betaalt u nog steeds niet want de debiteuren dienen deze kosten te betalen. U betaalt alleen incassokosten wanneer er een gedeelte geïncasseerd wordt. Maak gratis gebruik van de dienstverlening en ontvang persoonlijk advies.

Wat valt onder debiteurenbeheer?

Alle activiteiten die er op gericht zijn om openstaande facturen door debiteuren te laten betalen valt onder debiteurenbeheer. Het is erg belangrijk om snel actie te ondernemen op het moment dat een debiteur nog niet betaald heeft. Het is een mogelijkheid voor ondernemers om debiteurenbeheer in te schakelen.

Incasseren van uw geld zal hierdoor goed en snel gebeuren. U kunt er voor kiezen om de rekeningen zelf te sturen en de zaak na de betaaltermijn over te dragen aan het incassobureau, maar u kunt dit ook direct over dragen. Tijdens het traject wordt u uiteraard op de hoogte gehouden en u ontvangt de rekening die nog open staat zo snel mogelijk op uw rekening.

Vrijblijvend contact

U begrijpt dat debiteurenbeheer een cruciaal onderdeel is van elk bedrijf. Komt het bij u vaak voor dat facturen lang blijven openstaan? Wilt u hier verandering in brengen? Dan is een incasso abonnement op basis van no cure no pay of het gebruik van debiteurenbeheer wellicht iets voor u. Wilt u meer informatie over een incasso abonnement of heeft u vragen over debiteurenbeheer?

Start nu uw gratis offerteaanvraag!

Wij sturen u vervolgens informatie over verscheidene incassobureaus zodat u deze rustig met elkaar kunt vergelijken.


Incasso starten

Gratis incasso tarieven vergelijken?

Vergelijk gratis offertes van incassobureaus uit de regio en kies!