Incassobureau offertes

Incassobureau offertes aanvragen

Heeft u een incasso-opdracht en zoekt u een geschikt incassobureau? Via Incassobureau Pro komt u in vrijblijvend in contact met diverse bureaus uit uw omgeving. Onze partners hanteren effectieve incasso-methoden. De meeste bureaus bieden bovendien incasso aan op no-cure, no-pay werkwijze. Indien u het offerteformulier invult ontvangt u op korte termijn reactie zodat er geen tijd verloren gaat.

Verschillende fases in het incassoproces

Er zijn een aantal zaken waar u op moet letten indien u een incassobureau inschakelt. Ieder incassobureau heeft een specialisatie en neemt niet alle opdrachten aan. Naast de specialisatie van een kantoor, is het van belang dat u de mogelijkheden van het incassobedrijf bekijkt. Bij het innen van openstaande gelden heeft u de optie om opdracht te geven tot incasseren, maar er kan ook voor een minnelijke fase gekozen worden. Als er een minnelijke fase loopt krijgt de debiteur alsnog de tijd om te betalen zonder dat daar de kosten van een gerechtelijke procedure bijkomen. De kosten van de deurwaarder zijn altijd voor de debiteur. Mocht deze niet tot een betaling overgaan dan zal na deze stap het incassobureau direct overgaan tot het vorderen van de schuld door middel van een proces. Bedenk van te voren goed of u een gerechtelijke procedure aan wilt gaan met de schuldenaar. Een rechter kan hem in het gelijk stellen en de kosten zijn in dat geval voor u. Proceskosten zijn hoog, in bepaalde zaken is het bedrag dat u wilt innen zelfs lager dan de kosten van een proces. Zorg er altijd voor dat u het dossier van uw zaak compleet aanvult met genoeg bewijzen wanneer u op deze manier wilt incasseren.

Offerte aanvragen

Zoals u kunt zien, komt er heel wat bij kijken als u een incassobureau in de arm neemt. Door een offerte aan te vragen vindt u eenvoudig een kantoor dat aan uw eisen voldoet. Vul het offerte formulier in en u ontvangt meerdere offertes van bureaus die aansluiten bij uw situatie. Laat het vorderen van uw gelden over aan een passend kantoor, het moet immers meteen goed gebeuren. Dit is voor u en de debiteur het voordeligst. Nadat u het formulier inzendt, ontvangt u spoedig de offerte.

Ons bedrijf kampte onlangs met een aantal wanbetalers. Heel vervelend, vooral wanneer niets lijkt te werken. We besloten te zoeken naar een incassobureau met no cure, no pay regeling. Via Incassobureau Pro vergelijken we het aanbod en vonden we snel een goede incasso partner! – J. de Jong.