incassobureau pro beoordeling

Klantenbeoordelingen

Uw mening is erg belangrijk voor ons. Onderstaand vindt u diverse reviews van onze dienstverlening. Heeft u gebruik gemaakt van onze dienstverlening? Dan horen wij graag van u hoe u dit is bevallen. Op deze manier verbeteren wij onze dienstverlening.

Informatie op de website 8,7
Snelheid van de incasso experts 9,2
Expertise van de incassobureaus 9,3
Gemiddelde beoordeling 9,0

Indien u een momentje neemt om onze dienstverlening te beoordelen via het formulier dan zijn wij u daar zeer erkentelijk voor. Alvast bedankt!


  • Beoordeel Incassobureau Pro

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Handige tips en goede service!

Een lid van ons betaalt niet zijn openstaande facturen niet. Hiervoor heb ik Incassobureau Pro gevraagd voor een offerte voor het incasseren van deze facturen. Hierbij hebben zij mij handige tips gegeven om dit voortaan te voorkomen. Zeer blij met hoe het gelopen is.
Wieger Maastricht Beoordeling: 9,4

Eind goed al goed

Geen enkel mogelijkheid om contact te krijgen met de klant, de klant las de berichten maar negeerde het. Doormiddel van dit incassobureau heb ik mijn geld toch gekregen. Ben uiterst tevreden met hoe snel het gelopen is en hoe alles is afgehandeld.
Jelle Tilburg Beoordeling: 8,0

Klant hield zicht niet aan betalingsvoorwaarden

Nadat de klant zich niet houdt aan de betalingsvoorwaarden wilden we een incassobureau inschakelen en beter had ik het niet kunnen treffen dan bij dezen. Het is sneller gegaan dan verwacht. Bedankt voor de hulp.
Koen Almelo Beoordeling: 8,3

Afgehaakte cursist

Een cursist is gestopt met haar opleiding zonder reden en liet opleidingskosten van 2400 euro achter die nog betaald moeten worden. Hiervoor hebben Wij dit incassobureau ingeschakeld en zijn wij tevreden met hoe het is gelopen. Het is netjes betaald zonder gedoe later.
Fenna Utrecht Beoordeling: 7,5

Wanbetaling huur

Een ouder kamerhuurder heeft zijn sleutels niet ingeleverd en daarbij ook geen huur meer betaald. Hij liet de rommel ook achter. Hierdoor stond er nog een factuurbedrag open die betaald moest worden. Dit is makkelijk en goed opgelost. Ideaal.
Martinus Den Haag Beoordeling: 8,2

Geen betaling cosmetica

Mevrouw wou haar cosmetica producten niet betalen. Na meerdere gesprekken en overeenkomsten kwam er nog niks uit. Hierbij advies gevraagd bij het incassobureau en met resultaat dat alles uiteindelijk netjes betaald is.
Marrit Breda Beoordeling: 7,5

Top service!

Na tweemaal keer een herinnering te sturen en telefonisch en whatsapp gesproken over de betalingen toch maar een incassobureau ingeschakeld. Dit werkte zeer goed en blij met hoe het gelopen is, anders kost het zoveel moeite om je geld te krijgen…
Jerrel Apeldoorn Beoordeling: 7,9

Zeer tevreden

Eens moet de eerste keer zijn, maar ik trof mijn eerste wanbetaler als ZZP’er. Helaas. Na een aantal herinneringen gestuurd te hebben toch maar overgegaan naar een incassobureau. Blij met de service, hoop dat ik hier niet nog eens hoef te komen maar mocht het weer gebeuren zoek ik jullie op.
BramTilburgBeoordeling: 8,7

Top bureau

Helaas een klant gehad die niet wou of kon betalen. Zeer verveld omdat je er zo weinig zelf aan kan doen. Toch maar een incassobureau opgebeld en die is snel en goed aan de bak gegaan. Zeer tevreden met de snelle service.
Yannick Amsterdam Beoordeling: 8,5

Goed geholpen als klusser

Nadat ik meerdere klussen en gestuct heb voor een klant wou ik graag het bedrag betaald krijgen wat nog open stond. Aangezien het om een degelijk bedrag ging en de klant niet doorpakte en niet reageerde op de herinneringen heb ik maar een incassobureau ingeschakeld. Tip top afgehandeld.
Jasper Rotterdam Beoordeling: 7,7

Geluk gehad met dit goede bedrijf

Ik ben al jarenlang gastouder en heb nooit gedoe gehad om geld. Ze zijn blij met hoe ik mijn werk doe en tot plots betaalden de ouders van een meisje niet meer hun facturen. Hierna heb ik afscheid moeten nemen van het meisje wat erg jammer was maar toch ben ik blij dat dit incassobureau mij zo goed heeft kunnen helpen.
RivkaEnschedeBeoordeling: 8,0

Zeer goede service en handige tips

Nadat wij voor licht en geluid materialen hebben voorzorgt voor een evenement geen geld ontvangen hebben gingen wij de mensen opbellen waarbij we allemaal beloftes kregen tot betaling. Dit schoot niet op. Via het incassobureau is het veel makkelijker en sneller gegaan. Hiernaast ook een aantal tips gekregen om dit te voorkomen.
BerendApeldoorn Beoordeling: 9,0

Zonnepanelen worden betaald

Ik heb zonnepanelen geplaatst en verwacht een betaling. Dit is niet gebeurd en toen heb ik een incassobureau ingeschakeld. Vind super dat het op deze manier kan met goede uitleg hoe dit in zijn werking gaat. Heel erg handig en efficiënt.
SjoerdEindhovenBeoordeling: 9,7

Openstaande rekeningen eindelijk geïnd

Via Incassobureau Pro maar eens een offerte aangevraagd omdat het de spuigaten uitliep met de openstaande rekeningen bij een aantal klanten. Naast de offertes heb ik handige tips ontvangen hoe dit in de toekomst te voorkomen. De facturen zijn inmiddels grotendeels geïnd. Fijne service.
Henk van WiardaNijmegenBeoordeling: 8,7

Snel meerdere offertes ontvangen

Ik was wel benieuwd naar de no cure, no pay werkwijze. De aanbieders via Incassobureau Pro bieden dit aan. Op de offerte werd duidelijk uitgelegd hoe dit in zijn werk gaat. Wat mij voornamelijk erg is bevallen is de doortastendheid van het incassobureau die mijn incassozaak heeft behandeld.
G. LammersEindhovenBeoordeling: 9,3

Bedrag ontvangen en wel

Via Incassobureau Pro maar eens een offerte aangevraagd omdat een klant twee openstaande facturen had staan. De klant was niet meer te bereiken en doormiddel van dit incassobureau het bedrag toch weten te krijgen.
Durk Alkmaar Beoordeling: 8,7

Incasso starten